Carcaixent dissabte 9 de juliol de 9:30 a 13:15

Que ens estem acostant al col·lapse climàtic, ho tenim clar. Ara bé, el catastrofisme, motiva a la resta de la població a actuar en conseqüència? És a dir, serveix perquè cada vegada més persones es posen les piles i espenten cap a estils de vida descarbonitzats? O el que fa és que la gent es torne més meninfot?

En el taller explorarem dues maneres d’expressar-se sobre el canvi climàtic: a favor i a la contra. El propòsit és que les persones participants s’adonen de les repercussions emocionals, actitudinals i en l’expressió no verbal tenen una manera i altra manera d’expressar-se en l’emissor i en les persones amb les quals interactua.

Utilitzarem la metàfora de l’infern i el cel per entendre millor quina manera d’expressar-se funciona millor per a motiva a la població a fer canvis que frenen el canvi climàtic. Una part del taller la basaré en l’informe Sell the sizzle, sobre com comunicar el canvi climàtic.

En els últims anys estic explorant maneres de comunicar el canvi climàtic que impliquen a la població i que van molt més enllà de la divulgació científica o l’educació mediambiental.

Encara que el curs gratuït, caldrà inscriure’s. Quan tinga la data fixada s’obriran les inscripcions en un formulari.

He impartit formació en empreses i institucions. I també en entitats com Ecologistes en Acció, Greenpeace, Stop Ecocidio, Verdes Equo o Som Energia.

 

 

Comparte esto con un amigo