Carcaixent dissabte 9 de juliol de 2022 de 9:30 a 13:15

Que ens estem acostant al col·lapse climàtic, ho tenim clar. Ara bé, el catastrofisme, motiva a la resta de la població a actuar en conseqüència? És a dir, serveix perquè cada vegada més persones es posen les piles i espenten cap a estils de vida descarbonitzats? O el que fa és que la gent es torne més meninfot?

En el taller explorarem dues maneres d’expressar-se sobre el canvi climàtic: a favor i a la contra. El propòsit és que les persones participants s’adonen de les repercussions emocionals, actitudinals i en l’expressió no verbal tenen una manera i altra manera d’expressar-se en l’emissor i en les persones amb les quals interactua.

Utilitzarem la metàfora de l’infern i el cel per entendre millor quina manera d’expressar-se funciona millor per a motiva a la població a fer canvis que frenen el canvi climàtic. Una part del taller la basaré en l’informe Sell the sizzle, sobre com comunicar el canvi climàtic.

En els últims anys estic explorant maneres de comunicar el canvi climàtic que impliquen a la població i que van molt més enllà de la divulgació científica o l’educació mediambiental.

He impartit formació en empreses i institucions. I també en entitats com Ecologistes en Acció, Greenpeace, Stop Ecocidio, Verdes Equo o Som Energia.

Encara que el curs gratuït, cal inscriure’s. Introdueix les teues dades en el formulari de més avall i rebràs immediatament, el lloc on se celebrarà el curs.

Introdueix les teues dades en el formulari i rebràs immediatament el lloc on se celebrarà taller.

Les teues dades formaran part d’un fitxer per fer un seguiment de les pràctiques del taller, com les apliques, quins són els resultats, quines dificultats, etc. En qualsevol moment et pots donar de baixa.

 

 

    Obrir Xat
    💬 Necessites ajuda?
    Hola 👋
    En què puc ajudar-lo?
    Comparte esto con un amigo