ACTIVITATS I FORMACIÓ DE GRUPS

ACTIVITATS I FORMACIÓ DE GRUPS

Activitats Programades

Consulta el calendari actual de cursos i presentacions obertes dirigides a polítics i activistes.

Formació en habilitats de comunicació eficaç, d'empoderament personal,  de (auto)motivació, de lideratge,  d'adaptació a nous càrrecs, etc.

Organització i contacte amb la ciutadania

Com organitzar el col·lectiu local. Quines són les tasques dels militants.  Com connectar-lo amb el grup municipal i amb el govern, si és el cas.  Pautes per a la creació d’una organització en xarxa/horitzontal.

Superació de dificultats i autogestió eficient

Gestió de l’estrès i la tensió, millorant la salut i incrementant el benestar mental i físic. Aprendre a dominar la pròpia conducta, fomentant la flexibilitat i la resiliència. Transformar actituds severes, rígides i malcarades en frescor, naturalitat i soltesa.

Comunicació innovadora per a frenar la crisis climàtica

Hi ha experiències empíriques que mostren que certes formes de comunicació faciliten que la població adopte nous hàbits i valors benignes per al clima. Em dedique a entrenar a persones que volen interioritzar aquestes noves maneres.

Comunicació i relacions

Desenvolupar un llenguatge propi. Aprendre a parlar en diferents contextos per comunicar amb precisió segons el públic. Com connectar amb el veïnat. Aprendre a parlar per a que el veïnat t’entenga.

Què vas a aconseguir amb Capacitador.info?

Aprendre a escoltar a la ciutadania com una manera de superar la desafecció a la política.

 

Crear una actitud constructiva, fresca i natural per a acostar-se a la gent del barri.

 

Aprendre a comunicar-se per fidelitzar votants i fer arribar el valor de la gestió feta.
Crear una postura resilient en situacions d’enfrontament, tensió, etc. per permeta avançar en la tasca política.
CARLES PORCEL

CARLES PORCEL

Director de Capacitador.info i Capacitador.es

Fa prop de 30 anys vaig començar a formar-me en diferents disciplines de creixement personal i desenvolupament professional.
Des de 2010 vaig començar a aplicar les meues habilitats de desenvolupament personal/professional a persones que estan en la política, aconseguint resultats efectius i mesurables.
He ajudat a candidats, càrrecs públics i orgànics a millorar en presència pública, a organitzar-se millor, a incrementar el seu benestar i satisfacció, a superaar de dificultats, etc.

Obrir Xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
En què puc ajudar-lo?
Comparte esto con un amigo