Com tenir converses sobre el canvi climàtic en la teua vida quotidiana

S’ha passat al dilluns, 24 de gener de 2022 de 19:00 a 20:45 hores en aula virtual

 

Un dels impediments perquè socialment s’estenga i s’intensifique la consciència climàtica és canviar el silenci social sobre la crisi climàtica i fer-la present en les converses del dia a dia: en el treball, amb els amics, etc.

Dirigit a persones que:

 • Se senten frustrades quan intenten explicar el canvi climàtic i l’interlocutor sembla que passa d’elles.
 • Volen parlar del canvi climàtic, però decideixen de no fer-ho, ja que és tan depriment que temen una reacció adversa de l’altra persona.
 • Pensen que, més enllà de donar informació i explicar les catàstrofes que s’acosten, ha d’haver-hi altres formes més eficaces que la població canvie a conductes climàticament benignes.

Aquest taller seguirà les pautes del taller #Talking climate que Climate Outreach ha dissenyat i comprovat que funciona amb persones de diferents països. EL propòsit és posar veu al canvi climàtic en el nostre dia a dia d’una forma més tranquil·la i servisca per a començar a superar certs sentiments que ens impedeixen parlar còmodament em cercles personals i professionals  del canvi climàtic.

Es tracta d’un entrenament per poder estendre cada vegada més el missatge climàtic entre la nostra societat gràcies a una nova manera que han comprovat empíricament que funciona molt millor que les que utilitzem habitualment.

Després del taller els participants podran comprovar per si mateixos l’increment de l’eficàcia de les innovadores pautes interactuant en els àmbits en el que es mou.

El taller és gratuït i està obert a tota persona que pensa que s’ha d’estendre la consciència climàtica i canvis els nostres estils de vida.

Per participar en el taller cal emplenar el formulari de baix i rebràs immediatament un enllaç al Zoom.

 

Introdueix les teues dades en el formulari de més avall i rebràs immediatament l’enllaç del Zoom.

Les teues dades formaran part d’un fitxer per fer un seguiment de les pràctiques del taller, com les apliques, quins són els resultats, quines dificultats, etc.

 

 

  Obrir Xat
  💬 Necessites ajuda?
  Hola 👋
  En què puc ajudar-lo?
  Comparte esto con un amigo