Com tenir conversacions sobre el canvi climàtic en la teua vida quotidiana

Dijous 20 de 16:30 a 20:30 hores

 

Un dels impediments perquè socialment s’estenga i s’intensifique la consciència climàtica és canviar el silenci social sobre la crisi climàtica i fer-la present en les converses del dia a dia: en el treball, amb els amics, etc.

Dirigit a persones que:

 • Se senten frustrades quan intenten explicar el canvi climàtic i l’interlocutor sembla que passa d’elles.
 • Volen parlar del canvi climàtic, però decideixen de no fer-ho, ja que és tan depriment que temen una reacció adversa de l’altra persona.
 • Pensen que, més enllà de donar informació i explicar les catàstrofes que s’acosten, ha d’haver-hi altres formes més eficaces que la població canvie a conductes climàticament benignes.

Aquest taller seguirà les pautes del taller #Talking climate que Climate Outreach ha dissenyat i comprovat amb persones de diferents països, que funciona per tal de posar veu al canvi climàtic en el nostre dia a dia d’una forma més tranquil·la i servisca per a començar a superar certs sentiments que ens impedeixen parlar còmodament em cercles personals i professionals  del canvi climàtic.

Es tracta d’un entrenament per poder estendre cada vegada més el missatge climàtic entre la nostra societat gràcies a una nova manera que han comprovat empíricament que funciona molt millor que les que utilitzem habitualment.

Després del taller els participants podran comprovar per si mateixos l’increment de l’eficàcia de les innovadores pautes interactuant en els àmbits en el que es mou.

El seminari web és debades i cal PREinscriure’s prèviament en el formulari de més avall.

 

Introdueix les teues dades en el formulari de més avall i rebràs immediatament la PREinscripció.

I en poques hores et respondrem.

  Obrir Xat
  💬 Necessites ajuda?
  Hola 👋
  En què puc ajudar-lo?
  Comparte esto con un amigo