Certesa climàtica. Fem-la amiga de l’acció

Dijous 19 de setembre de 2019 de 18 a 21 hores.

S’ha comprovat en diferents estudis que posar èmfasi de la incertesa de la crisi climàtica, incrementa la probabilitat que la població es quede passiva.

En canvi a través de certs tipus d’expressions lingüístiques, facilita molt l’assumpció de la població de la certesa de l’emergència climàtica i es fa molt probable que les persones s’involucren en conductes benignes per a potenciar un clima que mantinga millor la vida humana. Part d’aquest taller està basat en l’informe El manual de la incertidumbre publicat en castellà recentment.

Propòsit

El taller és experiencial per tal que els participants noten l’impacte significativo-emocional en ells mateixos de les diferents tipus d’expressions i no com a meres formes de parlar.

Això facilita que els participants tinguen la probabilitat notar en la seua pròpia experiència quan s’enfoca massa en la incertesa com influeix en crear impotència, desídia, etc. L’objectiu final és integrar les noves maneres quan es parla de crisi climàtica, per tal d’arribar a un ampli espectre de població i involucrar a la major part de la població.

El formador seré jo i el taller està organitzat per ACICOM.

Skills

Posted on

3 de novembre de 2019

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Obrir Xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
En què puc ajudar-lo?