Dissabte 5 de juny de 9:30 a 13:30 en aula virtual

L’extrema dreta s’ha convertit ja en un actor principal a la política institucional. Com ha sigut possible? Analitzarem l’evolució de l’extrema dreta i les claus dels seus èxits: la seua estratègia comunicativa, les seues propostes polítiques, el seu llenguatge, la seua batalla cultural, els col·laboradors necessaris, però també les seues febleses per on atacar-la.

Per això comptarem amb Miquel Ramos, periodista especialitzat en extrema dreta, ha escrit sobre el tema en diversos llibres col·lectius i ha sigut prologuista del llibre Com combatre el feixisme i vèncer.

Durant la formació es farà un recorregut per les diferents extremes dretes, explicant les seues diferències i les seues confluències. S’explicarà l’ofensiva cultural, imprescindible per detectar les seues trampes i tots els fronts on actua, amb nombrosos exemples i generant debat entre els i les participants amb el propòsit que aprenguen a actuar eficaçment.

Miquel compartirà els seus coneixements per:

  • No caure en els seus paranys,
  • Saber com respondre (o no) a les provocacions.
  • Dissenyar pautes per combatre les seues falsedats.
  • Identificar els seus punts febles.

Miquel anirà posant exemples (vídeos, imatges, estadístiques…) i generant discussió i contestant les preguntes dels participants per orientar-los i reeixir en la desactivació de les ultradretes.

L’objectiu del curs serà reconéixer els discursos de l’extrema dreta per poder fer una diagnosi encertada i donar algunes claus per desactivar-la.

QUAN: Dissabte 5 de juny de 9:30 a 13:30 en aula virtual per la plataforma Zoom. A mig matí hi haurà un descans d’uns 20 minuts.

DIRIGIT A: Regidors, càrrecs orgànics, activistes socials, politòlegs, etc.

INVERSIÓ: 65 euros. SI vols factura per desgravar, has d’ingressar 55,25 euros

Per reservar plaça cal ingressar l’import en el c/c Caixa Popular, ES42 3159 0073 2920 6634 8125, titular Carles PORCEL LÓPEZ cal:

  1. Indicar el nom de la persona participant
  2. Enviar un missatge a carles@capacitador.info amb A) El justificant de la transferència B) Les teues dades: Nom complet, adreça, població, telèfon, correu electrònic i NIF.

Una volta comprovat l’ingrés el dia anterior a l’inici del taller t’enviaré un enllaç per connectar-te a l’aula virtual.

Places mínimes i limitades.

Algun aclariment? Estic a la teua disposició en  carles@capacitador.info  o telèfon 695 015 569.

Coneixes algú que li pot interessar? Passa-li per missatges personals aquest enllaç.

Obrir Xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
En què puc ajudar-lo?
Comparte esto con un amigo