Si eres candidat/a i penses que t’has de preparar emocionalment i mental per a les eleccions i que és important fer-ho amb temps, només queden 60 setmanes, aquesta proposta és per tu.

Saps que per tenir èxit electoral has de cuidar assumptes com:

  • L’expressió no verbal quan parles en públic, millorar l’energia amb què t’expresses.
  • Mantenir la calma en situacions adverses i de pressió.
  • Potenciar la teua capacitat de lideratge. O com ensenyar al teu equip a tirar del seu propi carro.
  • Superar pors, sentiments de no estar a l’altura, síndrome de l’impostor/a, etc.
  • Desconnectar quan estàs amb la família i les amistats.
  • Millorar les teues capacitats de planificació i organització.
  • Desenvolupar agilitat mental en debats.
  • I molts altres temes.

T’aporte la meua experiència de més de 10 anys preparant anímicament i desenvolupant habilitats a candidats/es, des de veterans com Joan Ribó, alcalde de València, a altres menys coneguts. Han comprovat que tota ajuda és benvinguda per exercir adequadament el càrrec públic.

La meua funció és guiar individualment als meus clients per potenciar-los en els aspectes que siguen necessaris per a aconseguir les competències i tarannàs que faciliten obtenir els resultats electorals desitjats.

Sobre la preparació amb anticipació, Florent Marcellesi, el que fou eurodiputat per Equo-Compromís en 2014-2015 va afirmar del treball que férem:

«Les sessions desenvolupatives amb Carles Porcel em van permetre, sobretot, posar ordre en les meues prioritats i aprendre a compaginar la cosa personal/familiar i l’àrea política. Açò ha suposat una disminució radical de l’estrès i malestar, una major estabilitat emocional, un major control sobre la meua autogestió i planificació, un millor rendiment en allò professional, tornar a gaudir amb les meues activitats polítiques a més d’harmonitzar la meua vida política amb la familiar i una major visió personal i política a llarg termini. A més, ha suposat que prenguera anticipadament decisions i reorientacions fonamentals que, d’una forma o una altra, em portarien a ser eurodiputat per EQUO.
Vull destacar que va ser essencial, per a una integració sòlida, realitzar aquesta labor fora de períodes electorals. La introspecció i l’autocrítica requereixen temps i (una mica de) tranquil·litat perquè entre sessions poguera practicar i comprovar el fructífer de les noves maneres de pensar i actuar en la vida diària.»

Perdràs l’oportunitat de preparar-te assossegadament?

L’altre dia parlava amb un polític, que estava preparant la campanya electoral del seu poble. Em va fer esment que ell tenia estudis universitaris en politologia, li vaig confirmar que era útil per la seua activitat política. Quan li vaig comentar que si treballava altres aspectes, com gestionar l’expressió no verbal o com mantenir l’aplom en situacions tenses, es va adonar que els seus estudis no eren suficients per a assegurar-se uns bons resultats electorals.

Una part important del meu treball consisteix a aconseguir aquelles conductes que se suposa que són “lògiques” i de “sentit comú”, com saber relacionar entre les persones o il·lusionar a l’electorat.

Telefona’m al 695 015 569 per orientar-te en quines àrees et puc ajudar perquè farà més fàcil que millores els teus resultats electorals.

 

Comparte esto con un amigo