Comunicació verda

La comunicació de l’ecologia política té unes particularitats. No es que la gent no té sensibilitat mediambiental, és que el catastrofisme no funciona. Hi ha altres possibilitats de comunicació poc conegudes i eficaces.

Comunicació verda

La tendència general en l’ecologisme i l’ecologia política és enfocar en les desastres naturals, en l’extermini d’espècies, etc.

En general un enfocament que solament les persones que estan conscienciades responen.

En canvi la resta de la població li esvaren eixos missatges, no per que no siguen sensibles a la protecció del medi ambient, si no per que no es comunica segons els diferents estils de motivació.

Basat en investigacions empíriques, ajude a que els meus clients integren noves maneres de comunicar que funcionen en un diversitat de públics al activar diferents tipus de valors.

 

Faig dos tipus de treball.

1 – Donar pautes lingüístiques d’expressar-se adequadament.

2 – Afavorir la integració d’eixes formes eficaces d’una forma natural en el seus discursos quotidians. En la meua experiència he observat que una persona pot saber què ha de dir i com ho ha de dir i resultar que no ho fa. Per això la meua ajuda està focalitzada en integrar les pautes, no intel·lectualment, si no en la seua conducta quotidiana.

Curiositat sobre com et puc ajudar?

Telefona’m al 963 343 190 o al mòbil 695 015 569

i et podré satisfer el teu interés.

Comparte esto con un amigo