Comunicació verda

La comunicació de l’ecologia política té unes particularitats. No es que la gent no té sensibilitat mediambiental, és que el catastrofisme no funciona. Hi ha altres possibilitats de comunicació poc conegudes i eficaces.

Comunicació verda

La tendència general en l’ecologisme i l’ecologia política és enfocar en les desastres naturals, en l’extermini d’espècies, etc.

En general un enfocament que solament les persones que estan conscienciades responen.

En canvi la resta de la població li esvaren eixos missatges, no per que no siguen sensibles a la protecció del medi ambient, si no per que no es comunica segons els diferents estils de motivació.

Basat en investigacions empíriques, ajude a que els meus clients integren noves maneres de comunicar que funcionen en un diversitat de públics al activar diferents tipus de valors.

 

Faig dos tipus de treball individual:

1 – Donar pautes lingüístiques per tal d’expressar-se adequadament segons contingut i/o context.

2 – Afavorir la integració d’aqueixes formes eficaces d’una forma natural en el seus discursos quotidians. En la meua experiència he observat que una persona pot saber què ha dir i resulta que no ho fa. Explorem quins assumptes de fons frenen les noves maneres d’expressar-se per a eliminar-los i poder-se manifestar amb soltesa i naturalitat.

Curiositat sobre com et puc ajudar?

Telefona’m al 695 015 569 i et podré satisfer el teu interès.

Obrir Xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
En què puc ajudar-lo?
Comparte esto con un amigo